HTML

bravojuggling.blog.hu

Játék a parkban

2010.08.20. 01:07 bravojuggling

Egy júliusi délután Ricsi és István megkérdezte tőlünk, tartunk-e edzéseket, mi igent válaszoltunk, s hetente többször találkoztunk az Aszódi utcai parkban. 

A közös játék mindnyájunknak örömet jelentett, s a fejlődés látványos volt. A kis csapat, amihez másnap Dani és Berni is csatlakozott, szorgalmasan gyakorolt nélkülünk is. Reggelente összegyűltek egy-egy árnyas fa alatt, s rövid bemutatókat tartottak egymásnak, versenyeztek, hogy ki tud több trükköt, fotókat és videókat készítettek egymásról.

Néhány alkalommal csatlakozott hozzánk Norbi és Tomi is, ők már több éve botoznak, számos trükköt ismernek. Norbi a dobásokban jeleskedett, úgy tűnt, Tomi kedvence a harang, a csirkeszárny és a láb alatt dobás két terelővel.

A parkban rögzített felvételek azt mutatják be, hogy milyen szintre lehet eljutni 1-2 hét gyakorlással:



1 komment

Címkék: videók videos ördögbot virágbot ördögpálca flowerstick bravojuggling bravostick devilstick

A bejegyzés trackback címe:

https://bravojuggling.blog.hu/api/trackback/id/tr622234258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devil Dani 2010.08.22. 21:13:51

nagyon jó csak így tovább hajrá Borsi és Karva!!!
süti beállítások módosítása