HTML

bravojuggling.blog.hu

BravoJuggling - BravoStick

2010.07.25. 13:26 bravojuggling

A BravoJuggling azzal a céllal jött létre, hogy népszerűsítse az ördögbotozást, a zsonglőrködést.

BravoStick ördögbottal bármely életkorban megtapasztalhatod a játék örömét. Tartalmas, aktív kikapcsolódást nyújt, levezeti a feszültséget. Látványos trükköket sajátíthatsz el, amikkel nem csak a környezetedet kápráztathatod el, hanem megtapasztalhatod, hogy gyakorlással egyre ügyesebbé válsz, ami már önmagában is sikerélményt nyújt. A barátok elismerése már csak a ráadás.

BravoStickkel néhány hét gyakorlás után már magabiztosan és gördülékenyen kombinálhatod az alapmozdulatokat, és ha kedved tartja, akkor belevághatsz a komolyabb trükkök és összetettebb kombinációk elsajátításába is. Az ördögbotozás tárháza szinte kimeríthetetlen, még több év kitartó játék után is tanulhatsz új fogásokat, találkozhatsz új stílusokkal vagy akár te magad is kitalálhatsz új elemeket. Viszont maga a játékélmény nem a megtanult trükkök számától függ, nem kell a legügyesebbé, leggyorsabbá válni ahhoz, hogy magával ragadjon a botozás. Ami igazán fontos, az az, hogy megtaláld a saját ritmusod és úgy szinte eggyé fogsz válni a terelők és a bot mozgásával, és belefeledkezel a körkörös mozdulatok, a különleges minták, dobások és fordulások lendületébe és a játék élvezetébe.

Soha se késő BravoStick ördögbottal tanulni, nem lehet lemaradni, megbukni, minden alkalommal mikor kezedbe veszed, egyre ügyesebb és ügyesebb leszel. Csak játssz és észreveszed majd, hogy mozdulataid egyre szebbek, formásabbak lesznek, s hogy az elején még elképesztő kombinációkat már te is meg tudod csinálni, szabadon variálod őket, sőt újakat találsz ki. Ne feledd: az ördögbotozás senkinek se megy elsőre, viszont kis gyakorlással látványos eredményeket lehet elérni, úgyhogy ne add fel!

A BravoStick sok éves tapasztalaton alapszik, így alakult ki a pálcák és a terelők hossza, s a tökéletesen kiegyensúlyozott színes bojtok. A funkció mellett a forma is fontos, ezért változatos mintákat készítettünk, melyek még látványosabbá teszik a játékot. A hibátlanságot és a minőséget minden boton ellenőrizzük, így manufaktúránkból tökéletes BravoStick ördögbotok kerülnek ki, hogy az első pillanattól fogva csak a te ügyességed és fantáziád szabhasson határt a játéknak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: ördögbot virágbot ördögpálca flowerstick bravojuggling bravostick devilstick

A bejegyzés trackback címe:

https://bravojuggling.blog.hu/api/trackback/id/tr142174583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása